Bilgi: Ziyaretçilere pop-up reklam gösterimleri aktif edildi, pop-up reklamlardan rahatsız oluyorsanız lütfen giriş yapın ya da kayıt olun.

Duyuru

Herkese merhaba, şimdi upuzun bir yazı ile karşınızdayım. Bu dizi çeviri işine ik başladığımızda bir youtube kanalı olarak başladık hatta sadece tek bir kanalın dizilerini çeviriyorduk(PLAYLIST) bu yüzden de ük adımız PLAYLIST TURKEY idi belki bunu bilmeyen aranızda çok kişi vardır. Daha sonrasında ise diziler yeterli gelmedi diğer kanalların dizilerini çevirmeye başlayalım dedik ve bu sayede adımız Web Drama Turkey oldu. Bu büyümeyle birlikte telif nedeniyle çok fazla Youtube kanalımız kapatıldı. İnat ettik, pes etmedik, tekrar tekrar Youtube hesabı açtık. (Yaklaşık 7 defa sanırım belli bir süre sonra saymayı bıraktım çünkü 4). Kanallarımız kapatılıp durunca artık dedik site açalım ve onda da çok sorun yaşayıp en sonunda şu anki halimize geldik. En başından beri ekibe katılan herkes bir çok fedakarlıkta, bulundu, bir çok defa daha iyi bir vakit geçirebilecekken burada çeviri yaptı. Her güzel şeyin her bir yapılan fedakarlıkların tabi ki bir sonu oluyor. Gerek rakip sitelerin oluşması gerek emeklerimizin çalınması yada emeklerimiz boşa gidiyor derken artık bıçak kemiğe dayandı. Verdiğimiz emek yaptığımız fedakarlıklar bir süredir boşa gidiyor ve boşa gitmemesi için daha fazla devam demeyeceğimize karar verdik. Biz bu çeviri işine hem hobi olsun hem kişisel gelişim olsun diyerek başladık hem de başkalarına faydamız dokunsun dedik. Artık çok fazla kaynak, çok fazla çeviri ekibi var. Bu yüzden biz artık çekilmeye karar verdik. Uzun lafın kısası şimdiye kadar bizi takip eden bizimle birlikte sevinip üzülen bizimle birlikte emek veren herkese artık veda etme zamanı geldi. Sitemizin adının süresi dolana kadar siteden emeklerimizi izlemeye devam edebileceksiniz ama daha fazla yeni bölüm eklenmeyecektir. Ekibimde bulunup bana yardım eden tüm çevirmen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Hepiniz hayatıma çok güzel değerler kattınız. Sevgi ve sağlıcakla kalın. Hoş çakalın.

Yorumlar
Yorum alanı sadece üyeler içindir. Giriş, Kayıt